#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
Op zaterdag werken wij het liefst op afspraak voor het kopen van een fiets. Bel daarom naar 071-7440045.  
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen! Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!
cube sl road sl 2021
CUBE SL ROAD SL 2021

grey/red

Artikelnummer

 

€ 1.499,00
Prijs per stuk

 


| Meer

De SL Road SL verenigt het schijnbaar onverenigbare: een minimalistisch uiterlijk gaat hand in hand met een maximale veelzijdigheid. Ga maar na: double-butted aluminium framebuizen met gladde lasnaden leveren de beste mix van stijfheid en sterkte (hoog) en gewicht (laag). En het ziet er nog strak uit ook. Dat geldt trouwens ook voor de carbon voorvork, die subtiel trilling uit de ondergrond absorbeert. Met de hoogwaardige Shimano Ultegra 2x11 aandrijflijn kom je nooit en nergens versnellingen tekort. De schijfremmen uit hetzelfde huis leveren contante vertraging, wat voor weer het ook is. En de lichte en luxe wielen, met comfortabele maar snelle banden, willen graag vlot vooruit. Het is bijna een volbloed racefiets, deze SL Road SL, alleen het kromme stuur ontbreekt. Helemaal niet erg, dat is wel zo comfortabel. En veelzijdig. Want met een setje spatborden en een achterdrager kan je er ook een lichtgewicht fietsreis mee maken.

 

Rahmen Aluminium Superlite Trekking Sport, Flat Mount Disc, 12x142mm, AXH
Rahmenmaterial Aluminium
Laufradgröße 28"
Farbe grey´n´red
Gabel CUBE TS Disc, Full Carbon, Taper, Flat Mount, 12x100mm
Bremsen Shimano BR-RS405, Hydr. Disc Brake, Flat Mount (160/160)
Steuersatz VP Semi-Integrated, 1 1/8", Bottom Integrated, 1 1/4"
Vorbau CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
Lenker CUBE Flat Race Bar, 660mm
Griffe Natural Fit All Terrain
Sattel Natural Fit Venec Lite
Sattelstütze CUBE Performance Post, 27.2mm
Sattelklemme CUBE Screwlock, 31.8mm
Kurbel Shimano Ultegra FC-R8000, Hollowtech II, 50x34T, 170mm
Schaltwerk Shimano Ultegra RD-R8000-DGS, 11-Speed
Schalthebel Shimano SL-RS700
Umwerfer Shimano Ultegra FD-R8000-BM, 31.8mm
Kassette Shimano Ultegra CS-R8000, 11-32T
Kette Shimano CN-HG701
Reifen Schwalbe G-One Allround, Kevlar, 40-622
Laufradsatz CUBE RA 1.9
Pedale ACID PP Trekking
Gewicht Komplettrad ab 9,7 kg

 

LET OP: VAN ZA 26 SEPTEMBER T/M ZA 3 OKTOBER ANDERE CORONA MAATREGELEN IVM VAKANTIE


Van zaterdag 26 september t/m zaterdag 3 oktober zijn wij met minder mensen in de winkel ivm vakanties. Dit betekent dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn die week nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen