Vanaf 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

(Artikelnr: 2020)
VERGUNNINGEN VOOR MTB PARCOURS NU MET GRATIS SAVE-ME PROFIEL BIJ JE MTB-VIGNET (ZIE https://www.natuurmonumenten.nl/routes/mountainbiken/save-me-veilig-mountainbiken )

POSBANK NATUURPARK VELUWZOOM 52 KM
LOONSE EN DRUNENSE DUINEN 26 + 16 KM
BERGHERBOS-MONTFERLAND 25 KM
VOOSTERBOS 20 KM

BEESTERZWAAG


Meer info op Natuurmonumenten.nl/mtb

LET OP:

De vergunning wordt in een envelop (eigen risico) naar u verzonden. De vergunning kan niet samen met andere artikelen besteld worden helaas..Natuurlijk gaat natuurmonumenten zorgvuldig om met uw persoongegevens. Zie
https://www.natuurmonumentennl/uw-privacy

Door deze bijdrage kunnen dit soort parcoursen beter onderhouden worden. Zie route Posbank waar op de bewegwijzering een nr. is aangegeven, zodat in geval van nood, 112, direct weet waar je je bevindt.

vergunning, vignet, toegang, mountainbike route, staatsbosbeheer, natuurmonumenten, vvv utrechtse heuvelrugOok in 2020 moet iedere mountainbiker de nieuwe mountainbikesticker bij zich hebben om door de terreinen van Natuurmonumenten te mogen fietsen. De vergunning is al te koop en bovendien geldig voor de rest van dit jaar.
De vergunning geeft toegang tot de mountainbikeroutes op de Veluwezoom, in Montferland en in de Loonse en Drunense duinen.
 

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 12,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

2020