#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
Op zaterdag werken wij het liefst op afspraak voor het kopen van een fiets. Bel daarom naar 071-7440045.  
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen! Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!
(Artikelnr: 2020)
VERGUNNINGEN VOOR MTB PARCOURS NU MET GRATIS SAVE-ME PROFIEL BIJ JE MTB-VIGNET (ZIE https://www.natuurmonumenten.nl/routes/mountainbiken/save-me-veilig-mountainbiken )

POSBANK NATUURPARK VELUWZOOM 52 KM
LOONSE EN DRUNENSE DUINEN 26 + 16 KM
BERGHERBOS-MONTFERLAND 25 KM
VOOSTERBOS 20 KM

BEESTERZWAAG


Meer info op Natuurmonumenten.nl/mtb

LET OP:

De vergunning wordt in een envelop (eigen risico) naar u verzonden. De vergunning kan niet samen met andere artikelen besteld worden helaas..Natuurlijk gaat natuurmonumenten zorgvuldig om met uw persoongegevens. Zie
https://www.natuurmonumentennl/uw-privacy

Door deze bijdrage kunnen dit soort parcoursen beter onderhouden worden. Zie route Posbank waar op de bewegwijzering een nr. is aangegeven, zodat in geval van nood, 112, direct weet waar je je bevindt.

vergunning, vignet, toegang, mountainbike route, staatsbosbeheer, natuurmonumenten, vvv utrechtse heuvelrugOok in 2020 moet iedere mountainbiker de nieuwe mountainbikesticker bij zich hebben om door de terreinen van Natuurmonumenten te mogen fietsen. De vergunning is al te koop en bovendien geldig voor de rest van dit jaar.
De vergunning geeft toegang tot de mountainbikeroutes op de Veluwezoom, in Montferland en in de Loonse en Drunense duinen.
 

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 12,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

2020 

MONDKAPJES PLICHT VANUIT ONZE BRANCHEVERENIGING
 

 

LET OP: VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!


Op dit moment zijn wij met minder mensen in de winkel. Dit betekent dus ook dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen