#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
Op zaterdag werken wij het liefst op afspraak voor het kopen van een fiets. Bel daarom naar 071-7440045.  
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen! Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!
Cube Acid 260 2021

Cube Acid 260 met 26 inch wielmaat Slimme jonge bikers profiteren van een mountainbike die bij ze past – letterlijk. De nieuwe Acid 160 doet in niets onder voor onze modellen voor volwassenen, maa...

Artikelnummer

2021 

€ 399,00
Prijs per stuk

 


| Meer

Cube Acid 260 met 26 inch wielmaat

Slimme jonge bikers profiteren van een mountainbike die bij ze past – letterlijk. De nieuwe Acid 160 doet in niets onder voor onze modellen voor volwassenen, maar past dankzij kleinere 26 inch wielen en een compact frame met lage bovenbuis perfect bij jeugdige rijders. Voor dat frame gebruiken we dezelfde hoogwaardige, mechanische gevormde buizen van 6061aluminium als bij onze andere Acids. En het spreekt voor zich, dat we dit frame, net als al onze andere frames, grondig getest hebben op sterkte en levensduur. De kabels lopen binnendoor, voor langdurige soepel schakelen en minimaal onderhoud. We hebben zelfs gedacht aan een montagepunt voor een standaard, mocht zich later de behoefte voor doen om deze mountainbike in te zetten als stads- of schoolfiets. Een Suntour XCT voorvork levert 80mm soepele veerweg, 24 Shimano versnellingen bieden de zekerheid, dat ook steile heuvels probleemloos beklommen kunnen worden. Lichte en krachtige V-brakes, tenslotte, houden de snelheid onder controle als de omstandigheden daar om vragen. Kortom, dit is van voor tot achter een échte mountainbike, maar dan een maatje kleiner.

FRAME
Alu Lite 6061
SIZE
26"
FORK
SR Suntour SF18 XCE, 80mm
HEADSET
CUBE A-Headset
STEM
CUBE Alu Lite
HANDLEBAR
CUBE Alu Lite, 660mm
GRIPS
CUBE Grips
REAR DERAILLEUR
Shimano RD-TX800, 8-Speed
FRONT DERAILLEUR
Shimano FD-TY700
SHIFTERS
Shimano ST-TX800
BRAKE SYSTEM
Alloy V-Brake with Powermodulator
CRANKSET
Shimano FC-TY301, 42x34x24, 170mm
CHAIN
KMC CU8.3
COLOUR
blue´n´red
CASSETTE
Shimano CS-HG200, 13-32T
FRONT HUB
CUBE Aluminium
REAR HUB
CUBE Aluminium
RIMS
CUBE ACE17,
TYRES
CUBE IMPAC Smartpac 26x2.1
PEDALS
Cube Kid
SADDLE
Cube Kid
SEAT POST
CUBE Alu Lite, 27,2 x 300mm
SEATCLAMP
CUBE
WEIGHT
13,5 kg

MONDKAPJES PLICHT VANUIT ONZE BRANCHEVERENIGING
 

 

LET OP: VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!


Op dit moment zijn wij met minder mensen in de winkel. Dit betekent dus ook dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen